Thursday, December 10, 2009

Ας μην πτοούμεθα...

Και τώρα που τέλειωσαν οι εχθροπραξίες της "επετείου", και ενώ επίσημα εισερχόμεθα σε κατάσταση Fitch, δεν πρέπει να δημιουργηθεί η εσφαλμένη εντύπωση πως καινούργιες μορφές ωχαδελφισμού δεν μπορούν να εφευρεθούν. Μπορούμε άνετα να συνεχίζουμε να σφαζόμαστε τώρα με θέμα το Ασυλο. Θα ήταν παράλογο να σταματήσουν "οι αγώνες".

Ούτε θα πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπόψιν μας πως στην Νομική βρέθηκαν μολότωφ. Τα παιδιά είχαν φτιάξει τόσες πολλές, που ξέχασαν και καμμιά εικοσαριά. Αντιθέτως θα πρέπει να εντυπωσιαζόμαστε με την "επαναστατική" πρόταση του προέδρου της Νομικής κ. Θ. Φορτσάκη, πως "μετά την απόπειρα δολοφονίας του πρύτανη του ιδρύματος, πιστεύουμε ότι πρέπει να ελέγχεται ποιος μπαίνει μέσα στο ίδρυμα, αν είναι φοιτητής ή επισκέπτης".

Συμφωνώ με τον κ. πρόεδρο και ερωτώ έκθαμβος: δηλαδη απο δώ και πέρα ο Μητσάρας ο οξυγονοκολητής, που δεν γουστάρει Καπιταλισμό και αμα λάχει διακινεί ιδέες, δεν θα μπορει να μπαίνει ελεύθερα στην βιβλιοθήκη; Είναι καλό αυτό για την δημοκρατία μας;

5 comments:

  1. Είδες που οδηγεί η οικονομική κρίση;
    Μέχρι και στις μολότωφ έγινε οικονομία,τις φύλαξαν οι αγωνιστές για το μέλλον γιατί ο αγώνας συνεχίζεται!

    ReplyDelete
  2. Αφού με έκανες και γέλασα, φίλε Λόκους, με ένα ζήτημα που μόνο για κλάματα είναι, σου βγάζω το καπέλο! :-)

    ReplyDelete
  3. «Δεν χρειάζεται αλλαγή του νόμου για το άσυλο, αλλά εφαρμογή του» λένε πολλοί. Αν κατάλαβα καλά πρέπει οι Πρυτανικές Αρχές να αφήσουν την έρευνα, τη διδασκαλία, τα προβλήματα του Πανεπιστημίου και να βρίσκονται σε διαρκή συνεδρίαση για να αποφασίσουν αν πρέπει να καλέσουν την Αστυνομία να επέμβει στα διάφορα εγκλήματα που σχεδόν καθημερινά διαπράττονται στους Πανεπιστημιακούς χώρους. Εκεί καταντήσαμε!!!

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. Αθεόφοβε-
    Γεράσιμε -
    Μερόπη -

    Λιτότης. Οι μπαχαλάκηδες τηρούν το Ιρλανδικό μοντέλο. Ελπίζω να το εκτιμήσει ο οίκος Fitch:)

    Γελάμε με τα χάλια μας. Τι άλλο να κάνουμε.

    Τίποτα βέβαια απο όσα αναφέρει ο κ. Φορτσάκης δεν είναι καινούργια και ριζοσπαστικα. Αποτελούν status και campus policy σε όλα τα σοβαρά πανεπιστήμια του κόσμου. Μόνον στην Ελλάδα τα πασάρουν για "ιδέες".

    Η κυβέρνηση κάνει την πάπια για το Ασυλο και πετάει το μπαλάκι στου πανεπιστημιακούς για να το λύσουν, και εκείνοι κάνουν γύρω γύρω με περίεργες δήθεν καινοτόμες προτάσεις στον ρόλο της αντιπάπιας. Ανα καιρούς έχουμε ακούσει πολλά ωραία.

    Ας απολαύσουμε τις ημέρες των γιορτών γιατί απο Ιανουάριο, πολλά ταμπού φοβάμαι πως θα σπάσουν. Ο Γιώργος νομίζω κατάλαβε πως δεν πάμε πουθενά χωρίς μια μεγάλη έκρηξη. Τους χαιρετισμούς μου:)

    ReplyDelete