Wednesday, March 17, 2010

Mυρωδιά άνοιξης

Μυρωδιά άνοιξης ξανά, δειλά δειλά επανέρχονται τα χρώματα και η πυκνή βλάστηση της φύσης. Περιμένω πια τα λουλούδια να ανθίσουν, να γεμίσουν το υπόλοιπο της φωτογραφίας με χρώματα και πρασινάδες. Πέρσι τέτοια εποχή, φυτέψαμε με τα παιδιά έναν καινούργιο σπόρο, και φέτος περιμένουμε εναγωνίως την άφιξή του. Χαιρετισμούς σε όλους τους φίλους στην Ελλάδα. Κάπου ανάμεσα στον κύριο επίτροπο και το ΔΝΤ, μην ξεχάσουμε την ελπίδα της Ανοιξης.

14 comments:

  1. Αντε ν'ανθίσει η Ανοιξη και να σου ξαναέρθει κέφι για blogging!Χαιρετισμούς από την "παγωμένη" λόγω οικονομικής ανασφάλειας Αθήνα...

    ReplyDelete
  2. εδώ αγαπητέ μάκη, τα πράγματα είναι πολύ ζόρικα. δεν ελπίζουμε να ανθίσει η οικονομία. μένουμε, λοιπόν, να περιμένουμε να ανθίσει ο κήπος σου!

    ReplyDelete
  3. Εδώ από καιρό καλά πάμε από λεφτά δεν πάμε καλά!

    ReplyDelete
  4. Μμμμ...βλέπω σπίτι saltbox, picket fence... η ατμόσφαιρα μου θυμίζει νότια της Βοστώνης. Άντε και σε 18 μέρες πρώτο παιχνίδι της σαιζόν στο Fenway εναντίων των Yankees! Go Sox!

    ReplyDelete
  5. Καλημέρα Locus μου.
    Βλέπω ότι η Άνοιξη που κοντοζυγώνει (μπαίνει σε λίγες μέρες) σου ξανάφερε τη διάθεση για blogging! Χαίρομαι γι' αυτό.

    ReplyDelete
  6. Χαίρομαι που σε ξαναβλέπω εδώ με το μήνυμα της Άνοιξης που, σαν το σπόρο που φυτέψατε εσείς, όλοι περιμένουμε.
    «Την Άνοιξη αν δεν την βρεις την φτιάχνεις», λένε, άντε να δούμε τουλάχστον αυτή της φύσης, έστω, τη χρειαζόμαστε.

    Καλημέρα!

    ReplyDelete
  7. "Άντε κι αυτή την άνοιξη, ραγιάδες, ραγιάδες..."
    "Πότε θα κάνει ξαστεριά, πότε θα φλεβαρίσει;..."
    ;-)

    ReplyDelete
  8. Ευτυχώς αυτή η "'ανοιξη" δεν έχει ανάγκη ΔΝΤ.

    Εσύ μας λείπεις :-)
    Ανοιξιάτικα φιλιά!

    ReplyDelete
  9. Χαλαρά, φίλε squarelogic, πού και πού ίσως κάποιες σκέψεις για επικοινωνία. Ισως ήταν άσχημη ιδέα να το κλείσω το μπλόγκ, θα δούμε. Βρίσκομαι τώρα χωμένος σε μερικά πράγματα που απαιτούν χρόνο και αυτοσυγκέντρωση. Καλή άνοιξη, και δύναμη σε όλους μας.

    --------------------------------
    Δύσκολα τα πράγματα Ria μου, πολύ δύσκολα. Τέτοια βόμβα κανείς δεν την περίμενε. Ενδεικτικό της ηθικής της ηγεσίας μας και που μας οδηγεί. Βλέπω παρατεταμένη κρίση, δυστυχώς. Τα φιλιά μου.

    --------------------------------
    Εχουμε πάντα τον ήλιο και τη θάλασσα φίλε Αθεόφοβε, δεν είναι και λίγο. Παρακολουθώ τα δημοσιονομικά. Αντε να παρθεί μια απόφαση τέλος πάντων, κοντεύουμε να τρελαθούμε απο το πολύ πόκερ.

    -------------------------------
    Σωστός, φίλε thinks κλασσικό αμερικανικό προάστιο η φωτογραφία, όπως τα ήξερες, και όπως τα θυμάσαι. Απο αθλητικά δεν σκαμπάζω και πολλά, και μετά απο πολλά χρόνια, ακόμα δεν μπορώ να συμπαθήσω το baseball. Με Basketball και fooball τα πάω καλύτερα. Καλή άνοιξη!

    -------------------------------
    Γειά σου Meropi μου. Ορεξη για πολύ μπλόγγιν δεν έχω, αλλά ας μείνει το μπογκάκι ανοιχτό για περιστασιακές σκέψεις. Είναι κι αυτό μια ενασχόληση παρηγοριάς. Μ' αυτά που γίνονται στην Ελλάδα έχω πάθει την πλάκα μου. Νάσαι καλά.

    -------------------------------
    Καλή Ανοιξη αγαπητέ μου Μυθημναίε. Ειναι η εποχή της ελπίδας. Και όσο μεγαλώνω, την απολαμβάνω περισσότερο. Φέρνει μαζί της όλα τα καλά της μνήμης και της ψυχής. Νάσαι καλά.

    ------------------------------
    Καλή ανοιξη φίλε seagull, χωρίς μιζέριες, ελπίζω, και χωρίς ΔΝΤ. Για ξαστεριά δεν ξέρω, δυστυχώς βλέπω λούκι εικοσαετίας. Τις ευχές μου.

    ------------------------------
    Ευχαριστώ Βάσσια, φιλιά και ευχές και απο μένα. Θα τα λέμε για τα ειδησεογραφικά, αλλά πιο σημαντική είναι η ζωή, που γύρω μας συνεχίζει. Καλή σου Ανοιξη.

    -------------------------------
    Καλή άνοιξη φίλε Ψούξ, χαλαρά βέβαια. Η όμορφη ανοιξη με αποσυντονίζει. Τα παρατάω όλα για βόλτες και εξωτερικά. Σχεδιάζω μερικές θεματικές φωτογραφήσεις. Να δούμε:)

    ReplyDelete
  10. Καλημέρα απ την ηλιόλουστη ανοιξιάτικη Θεσσαλονίκη.
    21 του Μάρτη, ημερολογιακή είσοδος στην άνοιξη.

    ReplyDelete
  11. Τις ευχές μου φίλε giant, σε ζηλεύω που είσαι τέτοιο καιρό στην Θεσσαλονίκη, προορισμός άλλων έποχών και αναμνήσεων. Αντε να δούμε και τι θα φέρει το μέλλον. Νάσαι καλά.

    ReplyDelete
  12. Κύριε Βαρδάκα ευχαριστώ. Τι άλλο να πούμε βέβαια, πέραν της θλιβερής επικαιρότητας...

    ReplyDelete