Wednesday, December 1, 2010

Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες

Την προσωπική μου άποψη πως απο την εποχή της κατάρρευσης της Σοβιετικής Ενωσης, οι αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών μοιάζουν σε λειτουργία με ελληνικές...ΔΕΚΟ, την έχω τεκμηριώσει και παλιότερα. Οι υπηρεσίες τους περιορίζονται σε μερικές χολυγουντιανές ταινίες, περιστασιακή τρομολαγνεία και κατασκευή εχθρών. Αρκούν αυτά για να συντηρήσουν τις στρατιωτικές δαπάνες που κάθε χρόνο μεγαλώνουν και εγκρίνονται απο το Κογκρέσο.

Κατα τα άλλα, καφεδάκι, job security και άγιος ο θεός. Δεν θα μου έκανε καθόλου έκπληξη αν μάθαινα μια μέρα πως η οικογένεια Μπίν Λάντεν έχει μετακομίσει στην Ουάσινγκτον! Η ανικανότητα (και ηλιθιότητα) είναι τώρα πασιφανείς. Ο κ. Julian Assange είναι γνωστός απο χρόνια, και κοντεύει να αδειάσει όλα τα hard drives του Πενταγώνου. Οσο για τους Ταλιμπάν, υπάρχει και ...o μπακάλης.

10 comments:

  1. Είναι πραγματικά τόσο άχρηστοι ? Είναι δυνατόν ?
    America is doomed....

    ReplyDelete
  2. Μην το γελάς, γιατί απο πολλούς πιθανολογείται ότι ο Μπιν Λάντεν κρύβεται στις ΗΠΑ και μαθαίνει πρέφα στους φρουρούς τους της CIA.

    ReplyDelete
  3. Η τόση έκταση αποκάλυψης εγγράφων μου έχει βάλει την υποψία μήπως είναι ηθελημένη για διάφορους όχι απόλυτα σαφείς σε μας λόγους.

    ReplyDelete
  4. Ναι, είναι πράγματι τόσο άχρηστοι. Προσωπικά πιστεύω ότι το μοντέλλο της CIA είναι το ΙΚΑ.

    ReplyDelete
  5. @ Αθεόφοβος

    Κάποια σκοτειν΄΄η συνομωσία μέσα στις συνομοσίες? μπααα... το πολύ-πολύ να είναι ο μόνος τρόπος που βρήκε ο Ομπάμα να εκπληρώσει τις προεκλογικές του υποσχέσεις...

    ReplyDelete
  6. "Sarah Palin says: target WikiLeaks’ Julian Assange like the Taliban"

    http://www.computerworlduk.com/news/it-business/3251386/sarah-palin-says-target-wikileaks-julian-assange-like-the-taliban/

    Κάποτε έλεγαν:

    "land of the free, home of the brave"

    Τώρα πια ...

    ReplyDelete
  7. Πολύ θα ήθελα να βάλει αυτός ο τυπάκος μία κρυφή κάμερα στα γραφεία των ηγετών...

    ReplyDelete
  8. Ναί φίλε Dormammu -η αλλαγή είναι αισθητή παντού. Όπως και η προσπάθεια συνεχούς εντυπωσιασμού για τις νίκες του πολέμου (που δεν έρχονται).

    -----------------------------
    Vassper- Δεν υπάρχει κανένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον Μπίν Λάντεν. Ουτε καν αναφέρεται πλέον στις ειδήσεις. Σκοτάδι επίσης και με όλα τα θέματα του Πακιστάν.

    --------------------
    Αθεόφοβε- Δεν γνωρίζω βέβαια, αλλα γιατί να ήταν ηθελημένη; Η μόνη εξήγηση θα ήταν να πλήξουν τον Ομπάμα που αναφέρει και ο thinks. Θα δούμε.

    ---------------------
    thinks- IKA; Tέλειο! Φίλε μου τα πάντα έχουν τεμπελιάσει. Ειδικά ο ρόλος της CIA θα έπρεπε να εχει επανεξεταστεί, στα σοβαρά.
    ----------------------------

    Xrisakis- Η νέα βλακεία της Sarah Palin δεν έχει καμμία πρακτική σημασία, εκτός απο το να ακουστεί καλά στην λεγόμενη Χριστιανική Δεξιά, που αποτελεί μεγάλο κομμάτι του Ρεπουμπλικανικού κόμματος.

    ----------------
    Αθηνά μου θα γίνει κι αυτό με τον καιρό.

    ReplyDelete
  9. Locus, μετά τις εκλογές του 2008 πίστευα ότι δεν θα ξανα-ακούσουμε ποτέ πια για την Palin. Να που όμως που τώρα δείχνει πολύ πιθανό να είναι η υποψήφια των Ρεπουμπλικανών! Και επειδή απέναντι θα έχει τον Ομπάμα που είναι πια καμένο χαρτί (πιο καμένο και από τον Κάρτερ) υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες και να βγει!!!

    Αν είναι δυνατόν!!!

    Όμως μετά από το γεγονός ότι ο Μπους κέρδισε και δεύτερη θητεία, όλα είναι πιθανά...

    ReplyDelete
  10. Αστο φίλε Xristaki, προτιμώ να μην το σκέφτομαι καθόλου. 48 εκατομμύρια ψήφους πήρε το δίδυμο Μακέιν-Πέιλιν.

    ReplyDelete