Saturday, July 24, 2010

Πρόσκληση στους bloggers

Μετά απο πολλά τηλέφωνα και συννενοήσεις, ατέλειωτους συνδιασμούς εργασίας, διακοπών και προσωπικών υποχρεώσεων, βρέθηκε τελικά μια μέση λύση (και ημερομηνία) για μια πρώτη συνάντηση των διαδυκτιακών φίλων.

Θα βρίσκομαι στην Αθήνα, Τετάρτη & Πέμπτη, 28 & 29 Ιουλίου (2010). Η συνάντηση των θα γίνει στην καφετερία του βιβλιοπωλείου Ιανός, Σταδίου 24. Το μέρος είναι γνωστό, ο χώρος πληροφορούμαι ειναι κλιματιζόμενος, και εχει και εύκολη συγκοινωνιακή πρόσβαση. Θα χαρώ να σας γνωρίσω. Προσκεκλημένοι είναι επίσης και όσοι επιθυμούν να έρθουν, χωρίς να έχουμε μέχρι σήμερα έρθει σε επαφή. Oσοι διαβάσουν αυτό το πόστ και μπορούν να έρθουν, είναι ευπρόσδεκτοι.


Συνάντηση των Bloggers
Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2010, 7 μ.μ.
Bιβλιοπωλείο Ιανός
Σταδίου 24, Αθήνα


Φίλοι μου σας ευχαριστώ.
Adam Padazis
(Locus Publicus)
locuspublicus@gmail.com
-------------------------------
Update 2-8-2010
Ηταν μια υπέροχη συνάντηση. Πέντε φίλοι μπλόγκερς μπόρεσαν να έρθουν στην συνάντηση, δύο ακόμα με συνάντησαν ιδιωτικά, άλλοι τρείς δεν μπόρεσαν τελευταία στιγμή. Μίλησα και με άλλους τηλεφωνικά. Για την τιμή της παρουσίας σας, την ανταπόκρισή σας και τις ιδιωτικές σας προσκλήσεις για φιλοξενία, σας ευχαριστώ όλους. Η παρουσία και ανταπόκρισή σας με τιμά ιδιαίτερα. Ευχαριστώ και τα παιδιά της επαρχίας για τις προσκλήσεις τους. Είμαι ενας τυχερός μπλόγκερ. Απο όσους αναγράφονται στο blogroll μου, γνωρίζω σήμερα προσωπικά το 85%. Νάστε όλοι σας καλά. Σεβόμενος τα προσωπικά στοιχεία όλων, θα κάνω και μια ανάρτηση αρχές Σεπτεμβρίου. Οσοι έβγαλαν φωτογραφία μαζί μου, θα την πάρουν με ιδιωτικό email.

Locus Publicus

8 comments:

  1. Για αρχή καλό είναι....
    Αλλά δεν κρίνετε και σεις απαραίτητο στην συνέχεια κανένα κουτουκάκι με ανάλογη μουσική, καλό κρασί και μεζέ;

    ReplyDelete
  2. Βγάλετε και φωτογραφίες!

    Καλά να περάσετε εύχομαι!

    ReplyDelete
  3. Θα κάνω τα πάντα να είμαι εκεί. Θα χαρώ πολύ να γνωριστούμε!!!

    Καλή αντάμωση!

    ReplyDelete
  4. θα βγάλω φωτογραφίες αθηνά έτσι για να μην μένεις παραπονεμένη!

    μάκη, το έπιασες το υποννοούμενο! εγώ θα έρθω!

    ReplyDelete
  5. Πόσο λυπάμαι που δεν θα τα καταφέρω...τι να κάνω, βλέπεις τα εγγόνια γενικώς προηγούνται, ειδικά τώρα το καλοκαίρι που θέλουν μερικές φορές να "χαλαρώνουν" οι γονείς και καλούνται εσπευσμένα οι παππούδες και οι γιαγιάδες για babysitting....
    Να περάσετε πολύ όμορφα και θα περιμένουμε φωτογραφίες (όπως μας διαβεβαίωσε η Ria)...

    ReplyDelete
  6. Σας ευχαριστώ όλους. Ο,τι και νάναι, θα είναι μια πρώτη αυθορμητη συνάντηση. Θα συνδεθώ ακόμα μια φορά με το ιντερνετ, αύριο, και δια email θα σας μοιράσω και κάποιο κινητό (νούμερο). Νάστε καλά.

    ReplyDelete
  7. Είχα προγραμματίσει να έρθω αλλά πολύ σοβαροί λόγοι με κράτησαν. Προσπάθησα να σε καλέσω στο σπίτι, στο εξοχικό, στο κινητό (Η.Π.Α.) αλλά δε σε βρήκα πουθενά. Αν θέλεις στείλε μου ελληνικό κινητό με email.

    ReplyDelete
  8. Σου εύχομαι να περάσεις καλά το δεκαπενταύγουστο.

    ReplyDelete